HTML

Gyerek(vagy)divat..?

Még mielőtt sokan felháborodnátok.... A jólöltözött gyerek nem feltétlenül boldog gyerek! De ha egy icipicit is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a gyerkőcök a külsőségekkel kapcsolatos jóìzlését is formálhassuk, akkor hát kötelességünk ezt megtenni. Mi itt vagyunk segitségnek!

Friss topikok

Kiegésztőként azért megtartjuk a plüssmacit....:-)

2013.07.08. 12:28 LupaW

Nemcsak divat.. védjük a gyerekek szemét nyáron!

Címkék: napszemüveg Ray Ban gyereknapszemüveg

Napszemüveg.... a nyár talán legfontosabb kiegészítője. Kár, hogy a gyerekeket gyakran kihagyjuk a napszemüveg-vásárlásról, mondván, hogy a napszemüveg végülis csak trendi, jól áll és hát rosszabb napokon elrejti a szem alatti karikákat. 

Használjuk a naptejet, mert ha nem, estére azonnal látszik a napégés. Rátuszkoljuk a gyerekre még a szalma -vagy egyéb kalapot is, mert ha nem, estére ott is a napszúrás, láz. Elblicceljük azonban a napszemüveg használatát, valószínűleg mert nincs azonnali és jól érzékelhető következménye. Hiba. 

A gyerekek szeme a felnőttekénél sokkal érzékenyebb, ezért - és még persze másért is - jobban kellene ügyelnünk rá. Felejtsük el az olcsó színes-figurás napszemüvegeket is és forduljunk optikushoz a megfelelő napszemüveg kiválasztásához. Vegyük figyelembe, hogy örökmozgókról van szó, tehát ütés -és törésálló modellt válasszunk, egyszerű, kényelmes műanyag kerettel, vízparton való tartózkodás vagy huzamosabb játék közben pedig esetleg a szemüveget rögzítő fejpánt sem árt.

A Ray Ban-ben mindig is megbízhattunk a minőséget tekintve, ajánljuk a vásárlást akár interneten is, mivel Magyarországon igazság szerint majdnem a duplájába kerül a hivatalos viszonteladóknál, mint bárhol máshol, legalábbis Európában.

A siker érdekében megéri a gyerekeket is bevonni a vásárlásba, hadd vállasszák ki ők a nekik leginkább tetsző modellt.

8 03up3junior sito

raybanjunior

KIDZ04 08 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekdivat.blog.hu/api/trackback/id/tr115358247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása