HTML

Gyerek(vagy)divat..?

Még mielőtt sokan felháborodnátok.... A jólöltözött gyerek nem feltétlenül boldog gyerek! De ha egy icipicit is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a gyerkőcök a külsőségekkel kapcsolatos jóìzlését is formálhassuk, akkor hát kötelességünk ezt megtenni. Mi itt vagyunk segitségnek!

Friss topikok

Kiegésztőként azért megtartjuk a plüssmacit....:-)

2013.03.23. 17:51 LupaW

Mackónadrág, balerinacipő, Barbie-s trikó.....

Címkék: gyereknevelés divat kisgyerek öltözködés gyerekdivat Chicco

Hogy nem a ruha teszi az embert? Igaz, igaz....156212 540950595932991 1252893854 n

Az is igaz viszont, hogy egy fontos eseményen egy nem megfelelő öltözet sokat ronthat a rólunk kialakìtott képen (mellesleg egy nem fontos esemébyen is), úgy mint ahogy ennek megfordìtása is igaz: számos kutatás kimutatta, hogy az emberekről kialakìtott első benyomás nagyon sokat nyom a latban. Első benyomásnak pedig az egy személy megpillantása utáni első három másodperc számìt. Tehát....., a külsőségek. Nem törődni a megjelenésünkkel és csak a belső értékekre koncentrálni tehát hatalmas önbecsapás (és legtöbbször lustasággal párosul).

Szülőként ùgy gondolom, igenis kötelességünk – sok más mellett - , hogy gyermekeinkben már a kezdet kezdetétől kialakìtsuk az öltözködéssel kapcsolatos igényesség és izlésesség fogalmát (nem esve persze túlzásokba sem...)

Ennek a gondolatnak a jegyében született meg a GyerekDivat blog, ahol nagy szeretettel köszöntünk minden anyukát, apukát, nagyszülőket és mindenkit, aki akár kis figyelmet is fordìt a lurkók öltözködésére (és azokat is, akiket mindez nem érdekel, vagy csak mostanáig nem érdekelt).

Reméljük, nemcsak hasznos információkkal fogunk majd szolgálni Nektek, hanem szórakoztatni is fogunk:-)

Jólöltözött és nyugalmas hétvégét kìván:

A Szerkesztőség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekdivat.blog.hu/api/trackback/id/tr775164400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása