HTML

Gyerek(vagy)divat..?

Még mielőtt sokan felháborodnátok.... A jólöltözött gyerek nem feltétlenül boldog gyerek! De ha egy icipicit is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a gyerkőcök a külsőségekkel kapcsolatos jóìzlését is formálhassuk, akkor hát kötelességünk ezt megtenni. Mi itt vagyunk segitségnek!

Friss topikok

Kiegésztőként azért megtartjuk a plüssmacit....:-)

2013.04.25. 10:38 LupaW

Gyerekmodellek

Címkék: modell kifutó gyerekmodell

Kìváncsiak lennénk a véleményetekre, Ti szeretnétek ha kislányotok/kisfiatok megjelenne a kifutókon..?

Mára számos ügynökség specializálódott a gyerekek divatbemutatókra való kiválasztására, felkészìtésére. Szerintetek káros vagy sem a gyerekekre nézve, ha "dolgozhatnak" már egészen pici koruktól..? 

Szerintünk ennek is, mint sok más dolognak a titka a mértékletesség. Pozitìv lehet egy bizonyos kor utàn (6-8 éves kor körül), ha a gyerekek - akár játékos formában - megtanulják, mit is jelent dolgozni. Veszélyes terepen járunk azonban;  a gyerekek "ki lettek választva" a munkára, mert "szépek voltak", Ennek a ténynek a helyes szellemi feldolgozására viszont még nem elég érett a gyermek ebben a korban.  

Sok szülő (nagyrészt persze édesanyák) azzal magyarázzák a gyermekük kifutóra küldését, hogy a pénzt persze majd a gyerek jövőjére fordìtjàk, arra "kell". Szerintünk ez ritkán helytálló. Legtöbbször az anyukák füstbe szállt ambìcióikat vetìtik ki a gyermekükre. Nekik nem sikerült, legalább a gyereknek sikerüljön. Mindenàron. 

76818 104670039604613 257190 n

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekdivat.blog.hu/api/trackback/id/tr505246023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása