HTML

Gyerek(vagy)divat..?

Még mielőtt sokan felháborodnátok.... A jólöltözött gyerek nem feltétlenül boldog gyerek! De ha egy icipicit is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a gyerkőcök a külsőségekkel kapcsolatos jóìzlését is formálhassuk, akkor hát kötelességünk ezt megtenni. Mi itt vagyunk segitségnek!

Friss topikok

Kiegésztőként azért megtartjuk a plüssmacit....:-)

2013.05.15. 12:34 LupaW

NDK-s szandál és fehér zokni kontra Birkenstock

Címkék: Birkenstock Birki

A híres-hírhedt Birkenstock gyerekeknek szánt vonalát mutatjuk be ma. Ha valakinek nem ugrik be hirtelen, a régi NDK-s illően fehér pamutzoknival (jó esetben pamut....) viselt nyári szandálról van szó. A cég még 1776-ban alakult, a maihoz hasonló szuperkényelmes talpformát pedig 1896-ban először Konrad Birkenstock osztrák cipész készítette el.

Az utóbbi időben, amikor a kényelem és az egyszerűség a divat fő mozgatórugója, számos filmsztárt láthattunk Birkenstockban flangálni New York vagy Los Angeles utcáin. Hát, kényelmesnek kényelmes, szó nem érje a ház elejét:-) Mostanra viszont kezd szép és ultramodern is lenni, különösen a gyerekeknek szánt Birki vonal tetszett nekünk, nálunk fix pont a gyerekek május környéki vásárlási listáján. Íme a tavasz-nyári kollekciójuk:

21263 449312368490613 935111608 n  

lany3

lany4

lany6

lany tr

lanz

lanz5

lanz3

lanz8

fiu

fiu3fiu7uni5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekdivat.blog.hu/api/trackback/id/tr915301399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása